De Vereniging

Informatie voor leden

Privacy statement

Vraag en Aanbod

Hier kunt u een advertentie of oproep plaatsen. Het plaatsen van een advertentie is voor leden van de Noordkapervereniging gratis. Voor niet-leden kost het plaatsen van een advertentie 10 euro. Voorwaarde voor plaatsing is dat het aangebodene of gevraagde een relatie heeft met de Noordkaper als schip. Wilt u een advertentie plaatsen, stuur dan een email met de advertentietekst en eventueel een foto aan de webmaster. Wij zullen de adverentie plaatsen indien er geen commerciele belangen mee gemoeid zijn.

Commerciële partijen wordt verzocht hun waar via de daarvoor bestemde kanalen aan te bieden.

2020-05-28

Gezocht: Noordkaper 31VM

Al geruime tijd zouden wij een Noordkaper 31VM willen kopen. Nu wij onze eigen boot verkocht hebben, zou deze droom werkelijkheid kunnen worden, ware het niet dat er momenteel geen tweedehands nk31vm beschikbaar zijn. Een nieuwe gaat net boven ons budget, vandaar onze vraag aan jullie: Mochten jullie iemand weten die zijn/haar nk31 te koop zou willen aanbieden, zouden jullie hen dan onze gegevens willen doorgeven?

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,

Mathijs en Karen Westra

Franeker

mathijsenkaren@gmail.com

2018-01-28

Te Koop:  Fok en Kluiver met rolmechaniek (zonder reefmechanisme)

Geschikt voor Noordkaper, platbodem of schip met korte mast en kluiverboom.

In goede conditie.

Fok: Voorlijk 7,25m; Achterlijk 6,90m; Onderlijk 4,10m.

Kluiver: Voorlijk 8,70m, Achterlijk 6,10m; Onderlijk 3,85m.

Vraagprijs: 200,00 euro per stuk, 350,00 euro voor de set

informatie: grootzeil@ziggo.nl

2018-01-28

Te Koop: Genua

Wegens vervanging mast. Geschikt voor rolmechanisme op Noordkaper, platbodem of schip met korte mast en kluiverboom.

Slechts 2 seizoenen mee gevaren. In uitstekende conditie.

Achterlijk: 7,22m; Voorlijk: 8,20m; Onderlijk: 5,45m; Voorzien van UV-strook.

Vraagprijs: 350,00 euro

Informatie: grootzeil@ziggo.nl

2016-08-23

Noordkaper 29 Classic 1977