Agenda 2020

POLYESTER CURSUS

Zaterdag 14 maart 2020

Altijd al graag een keer aan uw boot willen werken? Maar hoe pak ik dat aan? Daarvoor organiseert uw NKV, bij voldoende belangstelling een cursus MET POLYESTER WERKEN.

De cursus wordt gegeven door Gerrit Hiemstra, die voor zijn pensionering, bedrijfsleider bij Zaadnoordijk was. (Compromis Jachten) Daar was hij verantwoordelijk voor de polyester afdeling.

Iedere deelnemer gaat daadwerkelijk zelf met polyester, hars, glas matjes e.d. aan het werk. Beschermende kleding is wenselijk. Denk aan een overall of schort, veiligheidsbril etc.

Zijn er specifieke problemen, constructiefouten, lekkages of iets dergelijks. Laat het van tevoren even weten.

De cursus wordt gehouden op zaterdag 14 maart 2020, aanvang 11.00 uur. Inloop vanaf 10.30 uur. De duur van de cursus is ongeveer 3 uren.

Locatie

Plaats van handeling: Boerderij Camping Half Hichtum, Hichtumerweg 14, 8701 PG Bolsward.

Kosten materiaal, koffie en lunch € 10,00
Te voldoen door over te maken op rekening:
IBAN NL50 INGB 0005 7809 99 t.n.v. Noordkapervereniging in Amsterdam

Inlichtingen: Klaas van Balen, tel:06-81 46 97 18

Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te vullen dat je hier kunt vinden.