De Vereniging

(alleen leden)

Privacy statement

Vraag en Aanbod

Hier kunt u een advertentie of oproep plaatsen. Het plaatsen van een advertentie is voor leden van de Noordkapervereniging gratis. Voor niet-leden kost het plaatsen van een advertentie 10 euro. Voorwaarde voor plaatsing is dat het aangebodene of gevraagde een relatie heeft met de Noordkaper als schip. Wilt u een advertentie plaatsen, stuur dan een email met de advertentietekst en eventueel een foto aan de webmaster. Wij zullen de adverentie plaatsen indien er geen commerciele belangen mee gemoeid zijn.

Commerciële partijen wordt verzocht hun waar via de daarvoor bestemde kanalen aan te bieden.

2018-01-28

Te Koop:  Fok en Kluiver met rolmechaniek (zonder reefmechanisme)

Geschikt voor Noordkaper, platbodem of schip met korte mast en kluiverboom.

In goede conditie.

Fok: Voorlijk 7,25m; Achterlijk 6,90m; Onderlijk 4,10m.

Kluiver: Voorlijk 8,70m, Achterlijk 6,10m; Onderlijk 3,85m.

Vraagprijs: 200,00 euro per stuk, 350,00 euro voor de set

informatie: grootzeil@ziggo.nl

2018-01-28

Te Koop: Genua

Wegens vervanging mast. Geschikt voor rolmechanisme op Noordkaper, platbodem of schip met korte mast en kluiverboom.

Slechts 2 seizoenen mee gevaren. In uitstekende conditie.

Achterlijk: 7,22m; Voorlijk: 8,20m; Onderlijk: 5,45m; Voorzien van UV-strook.

Vraagprijs: 350,00 euro

Informatie: grootzeil@ziggo.nl

2016-08-23

Noordkaper 29 Classic 1977

Na 21 jaar trouwe dienst is mijn Noordkaper 29 Classic te koop. Bouwjaar 1977, volledige renovatie 1995 en vorig seizoen geheel nagekeken en opgeknapt.  De motor: tikken en lopen (Yanmar 22Pk diesel Grootzeil, botterfok, fok, stormfok, vliegende (rol) kluiver 5 zeilen, kimkieler. Zoals Noordkaper eigen: een sfeervol interieur. Deze zomer te spotten op en rond het IJsselmeer of wadenzee. informatie 0622 971 842

2013-08-17
Noordkaper 34vm 2004

“Lazy Jack”, De eerste Noordkaper 34 visserman in staal,
Indeling; nostalgisch “visserman ” interieur met bedstee en kacheltje ( de Rietpol).

Casco en techniek, Flevojachtbouw Nijkerk Gaffelgetuigd schip met rolfok en rolkluiver, 4 schootlieren en 2 vallieren met klemmen.

Voor meer informatie klik op de foto