Agenda 2019

Nieuwjaarsbijeenkomst Den Helder

zondag 13 januari 2019

In Den Helder, op een steenworp afstand van de boot naar Texel, ligt het Marinemuseum. Hier kan je de marine echt beleven en stap je o.a aan boord van een echte onderzeeër .

Kade 60 op het Willemsoord, de voormalige marinewerf, is het café restaurant waar wij met elkaar starten voor een lekker kop je koffie, gevolgd door een uitgebreide lunch, en een bezoek aan het museum.

Later die middag, de nieuwjaarsborrel, om met z’n allen te toasten op een mooi, gezond zeiljaar.

Wij zien ernaar uit om jullie te ontmoeten op het Noordkaper Nieuwjaarstreffen op Zondag 13 januari 2019.

programma

11:00-11:30aankomst café restaurant Kade 60 voor de koffie en aansluitend uitgebreide lunch.
13:30Bezoek museum.
16:00-16:30Nieuwjaarsborrel.
Denk eraan je museumkaart mee te nemen
Volop gelegenheid voor parkeren op het Willemsoord bij café restaurant Kade 60.
Volg de borden Willemsoord.
Over de brug, stuurboord afslaan.

Kosten van dit treffen zijn 15 euro pp
Inbegrepen zijn koffie, uitgebreide lunch ( soep , broodjes en... kroketten, jus d’0range, melk) en een borrel bestaande uit een hapje en een drankje.

Inschrijven kan dmv het formulier dat je hier kunt vinden.