Agenda 2019

Seizoensafsluiting Noordkapervereniging

10 november 2018

Door diverse leden is gevraagd aan het bestuur om een seizoenafsluiting te organiseren. Dan kunnen we onze mooie reis/vakantieverhalen uitwisselen. Want de Nieuwjaarsbijeenkomst is pas de eerstvolgende bijeenkomst. De kans dat dan de mooie reis of vakantie verhalen wat zijn vervlogen is groot. Wij, het bestuur, wil deze wens graag uitvoeren, immers een gelegenheid elkaar weer te zien en te spreken is altijd een feestje!!!

Gekozen is voor het mooie Weesp.

Een stad aan het water, bekend om zijn bierbrouwerijen en... jeneverstokerijen, de chocoladefabriek van Van Houten, watersport en nog veel meer. Prachtige panden, waaronder een heel statig stadhuis, een kleine kopie van het paleis op de Dam te Amsterdam.
De datum van de bijeenkomst is: zaterdag 10 november a.s. Aanvang 10.30 uur.
Aanvullende info, zoals het programma en het inschrijvingsformulier zie hieronder.
Wij hopen op een mooie opkomst.
De evenementencommissie,
Tiny Dekker, Klaas van Balen en onze bekende Weesperin, Henriette Beckers.

Programma

vanaf 10:30  koffiedrinken bij Café-Restaurant Aaltje, gevestigd in een oud graanpakhuis, aan de Herengracht 33 te Weesp.
12:00  rondleiding door het mooie stadhuis van Weesp(kleinere kopie van paleis op de Dam) aansluitend bezoek stadhuismuseum. ( museumjaarkaart)
13:30  luxe uitgebreide lunch bij , wederom Café -Restaurant Aaltje.
15:00  gaan wij jenever en biertje proeven in het naastgelegen proeflokaal
Voor mensen die ook willen dineren: het kan, zij hebben een mooie kaart .

Inschrijven doe je door het online inschrijfformulier in te vullen.

De kosten zijn € 20,00 per persoon.